本網站為【成考幫】旗下網站,主要為廣大考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,非政府官方網站,官方信息以四川省教育考試院www.sceea.cn為準。

全國|北京|上海|天津|重慶|河北|河南|山西|山東|江蘇|浙江|湖北|湖南|陜西|安徽|福建|江西|廣東|廣西|四川|云南|海南|遼寧|吉林|黑龍江|貴州|甘肅|青海|內蒙古|寧夏|新疆|西藏

【四川專升本】成人高考復習資料英語--精講講義26

四川成人高考網 發布時間:2018-07-14 15:29:02

6. So loudly _______ that all the people in the room got a fright.

A. he shouted      

B. shout he       

C. did he shout      

D. he did shout

答案:C

考點:倒裝句

7. He is the only one of the sons in the family who ______ received high education.

A. are           

B. is                

C. have         

D. has

答案:D

考點:主謂一致

8. We think of Mr. Li ______ our good friend.

A. is           

B. to be               

C. as            

D. has been

答案:C

考點:狀語的用法

9. A person who talks to         is not necessarily mad.

A. himself    

B. oneself    

C. yourself  

D. itself

答案:A

考點:反身代詞的用法。

10. Spanish people usually speak         than English people.

A. quick      

B. quickly     

C. more quick    

D. more quickly

答案:D

考點:副詞的比較級

11. Don’t call me at the office         it’s absolutely necessary.

A. except     

B. unless    

C. since     

D. if

答案:B

考點:此題考查從句引導詞。A 先被排除;unless:除非; since:自從,因為; if:如果。

12. Each one of us,         old or young, is a valuable member of society.

A. however  

B. whenever   

C. whoever  

D. no matter

答案:A

考點:連詞的用法however:無論如何,后接形容詞; whenever:隨便什么時候,后接狀語從句; whoever:任何人都,后接主語從句或賓語從句;no matter:無論,后接疑問詞。

13. Tony likes walking in the country and       .

A. also does Mary    

B. Mary does also

C. so Mary does      

D. so does Mary

答案:D

考點:倒裝句。

14. I got to the cinema saw that the film       .

A. already started    

B. had already started

C. starts           

D. had been started

答案:B

考點:主從句時態一致

15. The road will be blocked if there _______ another snow.

A. is          

B. will be           

C. to be            

D. will have

答案:A

考點:時間狀語從句用一般現在時表示將來

16. This book costs ______ that one.

A. twice more                   

B. twice more as   

C. two times more as             

D. twice as much as

答案:D

考點:形容詞原級比較

17. I       the paper after lunch. That’s one of the things I really enjoy.

A. used to read        

B. am used to reading

C. use to read         

D. used to reading

答案:B

考點:詞組固定搭配。A. used to read過去常常做某事,現在已經終止了,只有過去式一種時態;B. am used to reading,習慣于做某事, 有各種時態。C, D在英語中不存在。另有一種 used to do 表示被用來做某事。

18 . Five   hundred  yuan a week       enough to live on.

A. is        

B. are         

C. is being        

D. has been

答案:A

考點:主謂一致。

19. Seven years have passed         I came to America.

A. since      

B. from       

C. for           

D. when

答案:A

考點:時間狀語從句。

20.  I felt very         when I heard the bad news.

A. exciting  

B. excited     

C. disappointing     

D. disappointed

答案:D

考點:分詞的用法以及詞匯的辨析。

21. I’ve        hard this morning I’m really hungry.

A. work      

B. working     

C. be working     

D. been working

答案:D

考點:動詞時態。

22. How can you keep the machine       when you’re away?

A. run       

B. runs      

C. to run       

D. running

答案:D

考點:動詞固定搭配。

23. I am glad        to look around your research center.

A. to allow              

B. to be allowed

C. having allowed        

D. being allowed

答案:B

考點:形容詞固定搭配以及句子的語意。

24. She did not stop        until it became dark.

A. working             

B. to work

C. worked              

D. for work

答案:A

考點:動詞固定搭配以及句子的語意。

25. He was one of the most outstanding scientists        had ever lived.

A. which       

B. who       

C. that         

D. whose

答案:C

考點:定語從句的特殊用法。

 

成考幫免費成考網校
七星彩明月珰